vesi küljekarbis

Porschede välimus/sisustus
Vasta
aivar88
Postitusi: 63
Liitunud: 22 Mai 2013 22:10
Asukoht: Tallinn

vesi küljekarbis

Postitus Postitas aivar88 » 26 Sept 2015 17:26

89 S2, vesi tuleb paremasse küljekarpi, arvatavasti jookseb sinna kuskilt aku alt äravoolu kanali kaudu aga seni kuni selle lekke koha leian kas oskab keegi soovitada mis vahendiga aeg ajalt karpi "loputada" et rooste teket leevendada... keretööd said alles tehtud ei tahaks kohe uuesti rooste lasta. muidug sai karbid seest vahaga ka kaetud aga ilmselt see vaha pole väga mõeldud et bassein sisse tekiks... vesi küll jookseb lõpuks välja taga koopa juures olevast august aga siiski kui auto seisab on senikaua mingi kiht vett sees ja ilmselt peseb ka seda vaha sealt pika peale välja.. siit ka mõte et kui mingi kuivem aeg siis võiks kallata sinna mingit asja karpi sisse et ehk päästab miskit ja tekitab uue kaitse kihi järgnevateks basseinideks aga mis ise asi olla võiks mida sinna kallata? :) hea variant oleks kui mingi vedelam värk mitte aerosoolis, saaks mugavamalt läbi. cheers.

Kasutaja avatar
laur4
Postitusi: 635
Liitunud: 14 Sept 2005 09:54
Asukoht: Tallinn

Re: vesi küljekarbis

Postitus Postitas laur4 » 27 Sept 2015 23:05

Kas vesi saab välja ainult tagakoopa juures olevast august? Originaalis on karbil kogu ulatuses mitu auku.

Kas katuseluuk on? Selle äravool võib seda samuti tekitada.

aivar88
Postitusi: 63
Liitunud: 22 Mai 2013 22:10
Asukoht: Tallinn

Re: vesi küljekarbis

Postitus Postitas aivar88 » 28 Sept 2015 06:40

katuseluuk on, sealt nagu ei leidnud et lekiks, luugi alumine tihend sai ka silikooniga kinni lastud ja voolik on ühendatud, bensu luugi äravoolu tihend uus, pagassi tihend silikooniga kinni. räägitakse et aku äravooli kanalis kuskil tehase poolt lastud kereliimiga paneelid kokku ja see liim ajapikku kuivanud ja pragunenud ning laseb kuskilt vett läbi... muid variante ei teagi rohkem. karbid pole originaalid need tehti uued kui keretöid teostati ja auke mööda põhja ei jookse, enam ei taha puurima ka hakata siis auguservad paljad ja rooste peagi majas ning ei näe mõtet ka miks seal augud olema peaksid, ideaalis peaks ikka olema nii et vesi ei satu lihtsalt karpi üldse.

Kasutaja avatar
ndrk
Postitusi: 248
Liitunud: 18 Aug 2008 08:47

Re: vesi küljekarbis

Postitus Postitas ndrk » 29 Sept 2015 14:34

igal autol on karbis äravooluaugud või siis eemaldatavad punnid.

Olenevalt karbi alumise serva kujust kas:
a) Kui valts on kõige madalama koha otsa tehtud siis aja valtsi vahele 3 auku sisse (ette, keskele ja taha)
b) kui karbi põhi on sile, mine osta suvalisest autoesindusest kummist korke, mõõda sealt läbimõõt ja puuru augud sisse. Augu servad töötle Hammerite vms roostevastase kaitseda ja pane punnid ette

Pilt
R - stands for Racing

Kasutaja avatar
joonas
Postitusi: 993
Liitunud: 15 Veebr 2006 19:20
Asukoht: Tallinn

Re: vesi küljekarbis

Postitus Postitas joonas » 30 Sept 2015 00:43

Ma ise ei kujuta hästi ette, kuidas see vesi võiks sinna sattuda ja kus on täpselt see koht, kust ta praegu välja võiks joosta.

Kui sa ukse lahti teed, siis seal on sellised ovaalsed tuulutusrestid, mida saab eemaldada ja sealt sisse kiigata, et mis seal all karbi tagumises osas toimub.

Vasta